Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марґо Роббі показала свій живіт на відпочинку в Італії

Люди

Богдана СВІТЕНКО
29 серпня 17:50
315
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марґо Роббі та Том Акерлі

Марґо Роббі показала свій живіт на відпочинку в Італії
Марґо Роббі з чоловіком

Життєві історії

 

 

Вагітна австралійська акторка Марґо Роббі продемонструвала свій живіт, що росте, під час відпочинку на острові Сардинія (Італія). Саме там вона та її чоловік Том Акерлі насолоджуються останніми літніми днями.

 

 

34-річна зірка фільму «Барбі» мала чудовий вигляд у білій розстібнутій блузці, чорних широких штанах і босоніжках. До свого образу вона додала чорну панаму, сумку, сонцезахисні окуляри, а також сережки. Тим часом Том виглядав ошатно в білій футболці та бежевих шортах, доповнених чорним взуттям та окулярами.

 

Пара тримала в таємниці вагітність Марґо, але згодом декілька джерел підтвердили виданню People, що Роббі та Акерлі чекають на народження первістка. Розповідаючи раніше про свого чоловіка, акторка сказала: «Ми так довго були друзями. Я завжди була закохана в нього, але думала, що він ніколи не покохає мене у відповідь». Вони почали зустрічатися ще 2014 року, а за два роки одружилися. Подружжя намагається тримати свої стосунки якомога далі від камер, вони навіть не виходили разом на червоні доріжки до 2017 року.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter