Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марго Роббі демонструє практичний стиль для вагітних у Лос-Анджелесі

Факти

Марія КАЛУШ
14 жовтня 09:16
572
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марго Роббі в темно-сірій сукні

Марго Роббі демонструє практичний стиль для вагітних у Лос-Анджелесі
Зірка Роббі демонструє животик

Життєві історії

 

 

34-річну зірку серіалу «Барбі» та законодавицю моди нещодавно помітили в Лос-Анджелесі, де вона продемонструвала витончену темно-сіру сукню, що облягає фігуру, в поєднанні з чорним кардиганом. Номінантка на премію «Оскар» доповнила свій образ темними сонцезахисними окулярами, сумочкою в тон та стильними чорними сітчастими туфлями.


Як видно на фотографіях папараці, що їх отримав Vogue, Роббі уклала свої фірмові світлі локони в гладкий прямий проділ з пружними кінчиками й доповнила образ мерехтливими золотими прикрасами. 


Минулого місяця Роббі продемонструвала свій животик на лос-анджелеській прем'єрі фільму «Моя стара дупа», який вона продюсувала. Зірка засліпила шанувальників і глядачів у розкішній сірій мідісукні з відкритими плечима, яка підкреслила її вигини, в поєднанні з елегантними тонкими чорними підборами. 

 


У макіяжі акторка використала тонку димчасту підводку для очей, рожеві рум'яна на високих вилицях і глянцеві рожеві губи. На червоній доріжці Роббі позувала разом з Меган Парк, режисеркою, сценаристкою і продюсеркою «Моєї старої дупи», а також виконавицею головної ролі Мейзі Стеллою. 


Останнім часом Роббі хизується своїм животиком у низці стильних виходів у світ. Раніше цього року зірка (яка чекає на первістка від свого чоловіка Тома Акерлі) згадувала, що її роль продюсера це постійна робота, яка не припиняється навіть тоді, коли вона відходить від акторської діяльності.


Роббі додала: «Продюсування триває 24/7, але з акторського погляду це найдовше, коли я не грала на знімальному майданчику, тому що ми закінчили “Барбі” в жовтні 2022 року. Тож минуло вже більш ніж рік, як я не була на знімальному майданчику як акторка, і якщо не брати до уваги COVID, це сталося вперше в житті».


Марго продовжила: «Я також думаю, що всіх, напевно, поки що нудить від мого вигляду. Мені, мабуть, варто зникнути з екранів на певний час. Чесно кажучи, якби я знялася в іншому фільмі занадто швидко, люди б сказали: "Знову вона? Ми щойно провели з нею ціле літо. Це вже в минулому". Я не знаю, що робитиму далі, але сподіваюся, що це буде нескоро».  


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter