Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Маколей Калкін і Бренда Сонг вразили стильними образами на світському заході

Факти

Богдана СВІТЕНКО
21 жовтня 22:05
15
Джерело: Газета "Життєві історії"

Маколей Калкін та його кохана

Маколей Калкін і Бренда Сонг вразили стильними образами на світському заході
Маколей Калкін із Брендою Сонг

 

 

Американський актор Маколей Калкін разом зі своєю коханою Брендою Сонг мали закоханий вигляд, коли насолоджувалися своїм рідкісним виходом на гала-вечірці у Музеї Академії в Лос-Анджелесі.

 

 

44-річний актор, який зіграв роль Кевіна Мак-Каллістера у фільмі «Сам удома», з’явився на заході в чорному костюмі з оксамитовим піджаком та метеликом на шиї. Також з аксесуарів він обрав окуляри в чорній оправі. А Бренда, яка зіграла роль Лондон Тіптон у ситкомі «Розкішне життя на палубі», привернула увагу публіки гламурною золотисто-металевою сукнею на одне плече з плісированою спідницею. Свій образ 36-річна зірка доповнила довгими сережками та витонченим макіяжем.

 

Маколей і Бренда перебувають у стосунках від 2017 року. Також у них є двоє спільних синів: трирічний Дакота та Карсон, якому майже два роки. Калкін і Сонг заручилися 2022 року, однак поки не розголошують своїх планів щодо весілля. Також пара часто ділиться спільними фотографіями в соціальних мережах. Раніше чоловік уже був одружений з американською акторкою Рейчел Майнер.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter