Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус подякувала шанувальникам за те, що вони слухають її трек Flowers

Люди

18 квітня
150

Пісня в Spotify Global.

Майлі Сайрус подякувала шанувальникам за те, що вони слухають її трек Flowers

Майлі Сайрус звернулася до фанатів, щоб висловити свою вдячність за те, що її пісня Flowers залишається номером один у світових чартах.

 

Про це вона написала у своєму Instagram.

 

Музична композиція виконавиці вже дванадцять тижнів поспіль посідає перше місце в чарті Spotify Global. Flowers лишень за сім днів подолала позначку 100 мільйонів прослуховувань на стрімінговій платформі. До того ж вісім тижнів трек залишався на першому місці у щотижневому хіт-параді Billboard Hot 100, пише видання Daily Mail.

 

Зазначимо, прем’єра музичної композиції відбулася 13 січня, в день народження колишнього чоловіка співачки Ліама Гемсворта. До того ж текст треку натякає на їхні стосунки та короткий шлюб. Наприклад, у пісні Майлі Сайрус співає: "Збудували будинок та спостерігали, як він горить". Шанувальники вважають, що цей рядок у пісні є згадкою про реальну ситуацію, коли Майлі Сайрус втратила будинок 2018 року через пожежу в Каліфорнії.

 

Колишня зіркова пара познайомилася 2009 року на знімальному майданчику фільму "Остання пісня". Вони довгий період зустрічались, після чого заручилися у травні 2012 року. Втім, у вересні 2013-го розійшлися. Вже за три роки пара відновила спілкування та стосунки, і в жовтні Майлі Сайрус підтвердила, що вони з Ліамом знову заручені. 2018 року зіркова пара одружилася. Однак після року у шлюбі подружжя подало на розлучення. Офіційно вони розійшлися 2020 року. 

 

Нагадаємо, нещодавно українська реперка Alyona Alyona презентувала нову чуттєву композицію про кохання на відстані.

 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter