Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майкл Кейн оголосив про завершення своєї кар'єри

Факти

14 жовтня
408

Майкл Кейн оголосив про завершення своєї кар'єри

ЗІРКИ

 

 

Ветеран британського кіно, який зіграв у більш ніж 180 фільмах, пояснив своє рішення тим, що "90-річних головних героїв немає". Підтверджуючи цю новину, актор сказав у програмі BBC Radio 4: "Я постійно кажу, що піду на пенсію. Ну і ось".

 

Кейн – лауреат премій "Оскар", "Золотий глобус" і премії "Бафта". Він має величезну фільмографію, враховуючи класичні фільми, починаючи від "Зулу" та "Робота по-італійськи" до нещодавніх франшиз "Інтерстеллар" і "Темний лицар" разом із Крістіаном Бейлом.


У своєму останньому фільмі "Великий втікач", який вийшов у світ 6 жовтня, він грає ветерана Другої світової війни Берні Джордана.

 

У червні сер Майкл сказав: "Я багато років прагнув написати трилер. Це жанр, який найбільше люблю читати, і я справді отримав кайф від роботи над Deadly Game та знову об’єднався з Ходдером, щоб опублікувати її".

 

Майкл Кейн розкрив секрет свого довголіття: одружитися на молодшій жінці, припинити їсти між прийомами їжі і постійно носити кросівки. Він одружився з моделлю Шакірою Бакш 1973 року після того, як побачив її в телевізійній рекламі та вистежив її. Їй було 26, а йому 40. У них є донька Наталія та троє онуків, які, за словами актора, також допомагають йому зберегти молодість.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter