Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майкл Джей Фокс і його дружба з Меттью Перрі

Факти

14 листопада
476

Зірка фільмів "Назад у майбутнє" заявив, що Перрі був найкумеднішим зі всіх

Майкл Джей Фокс і його дружба з Меттью Перрі

ЗІРКИ

 

Майкл Джей Фокс — канадсько-американський актор, розповів, що його друг Меттью Перрі був дуже кумедним, і він щасливий, що приятелював із ним. Про це повідомляє видання People.


Майже за рік до того, як Меттью помер у своєму будинку, зірка "Друзів" розповідав про те, як він був вражений талантом і успіхом Фокса з підліткового віку.


"Я був молодим, я грав кілька п'єс у школі, і це був Майкл Дж. Фокс. Коли я був у дев’ятому класі, Майкл Дж. Фокс виконав роль у "Назад у майбутнє", — заявив Перрі в листопаді 2022 року, коли рекламував свої мемуари "Друзі, коханки і велика халепа".

 


Реагуючи на похвалу, 62-річний Майкл назвав його "кумедним хлопцем".


"Він був просто смішним хлопцем, і якщо я будь-коли був таким смішним, як він — я маю на увазі, він був найсмішнішим, — я щасливий, що мав на нього вплив", — відповів актор того ж року.


А коли Перрі підписав свій історичний контракт із "Друзями" на мільйон доларів за епізод, Фокс пригадав, як той одразу зробив внесок у його фонд, створений для боротьби з хворобою Паркінсона.


"Сподіваюся, це не необережність... але коли вони вперше підписали велику угоду і стали мільйонерами на все життя, він виписав чималий чек фонду. І це не супроводжувалося жодним самовихвалянням чи чимось іншим, він просто сказав: "Візьміть і робіть усе можливе", — заявив Фокс.


Нагадаємо, що Меттью Перрі помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі, попередня версія — утоплення у ванній, проте слідство триватиме щонайменше пів року.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter