Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Майкл Дуглас розповів про інтимні сцени на знімальних майданчиках

Люди

07 травня
325

Майкл Дуглас та інтимні сцени

Майкл Дуглас розповів про інтимні сцени на знімальних майданчиках

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Майкл Дуглас розповів, що виробничі компанії «відбирають контроль у кінематографістів», використовуючи координатори інтимної близькості на голлівудських знімальних майданчиках. Лауреат премії «Оскар», актор і продюсер стверджує, що під час зімання сцен сексу «чоловік повинен переконатися, що жінці комфортно». 

 

Під час інтерв’ю Radio Times у вівторок 79-річного Дугласа запитали про очевидну тенденцію до зменшення кількості сексуальних сцен у фільмах. «Я вже в тому віці, коли не повинен про це хвилюватися. Але цікаво, як усе відбувається із координаторами близькості», – розповів зірка. «Таке відчуття, ніби керівництво забирає контроль у кінематографістів», – додав Майкл.

 

Він визнав, що в Голлівуді були «жахливі помилки та переслідування». Він наголосив, що актори мали бути відповідальними і мали «проговорити усе» перед зніманням інтимних сцен.

 

 

Коментар Дугласа з’явився лише за декілька тижнів після того, як його колега з фільму «Основний інстинкт» Шерон Стоун розкрила особу продюсера, який нібито змушував її кохатися з іншим актором, щоб покращити їхню «хімію». Дуглас і Стоун зображені на рекламному постері для фільму. «Сексуальні сцени схожі на сцени бійки, все це хореографія», – пояснив Дуглас.
«Ви берете на себе відповідальність як чоловік, щоб переконатися, що жінці комфортно, ви обговорюєте це». «Ви говорите: «Можна, я доторкнуся до тебе тут, якщо це допустимо. Це дуже повільно, але схоже, що це відбувається органічно, і, сподіваюся, такий вигляд має хороша акторська гра», – мовив Дуглас.

 

Актор сказав, що він був обережним, орієнтуючись на інтимні сцени зі своїми колегами. Він сказав The Telegraph: «Я розмовляв з жінками, знімав такі сцени в кількох фільмах. Ми зараз жартуємо щодо приводу, як би це було, якби з нами працював координатор інтимної близькості», – сказав Майкл.

 

«Я впевнений, що були люди, які переступили свої межі. Проте раніше ми, здавалося, самі про це дбали. Інакше погана репутація подбає про них», – мовив Дуглас.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter