Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна знову стала найбільш продаваною співачкою

Факти

27 жовтня
167

Виконавиця утримує рекорд від 2009 року

Мадонна знову стала найбільш продаваною співачкою

ЗІРКИ

 

Мадонна — американська співачка і танцівниця, далі утримує першість, коли йдеться про продаж пісень. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.


Попзірка нині перебуває у своєму святковому турі, і Книга рекордів Гіннеса повторно сертифікувала її як найбільш продавану співачку всіх часів.


Як відомо, Мадонна продала понад 400 мільйонів записів — альбомів, синглів і цифрових версій — упродовж своєї 40-річної музичної кар’єри.


Співачка посідає першу сходинку від 2009 року, відразу за нею Ріанна, Мерая Кері, Тейлор Свіфт і Бейонсе.


У липні 2022 року Книга рекордів Гіннесса заявила, що Мадонна також є найприбутковішою артисткою, яка гастролює. Вона заробила своїми турами понад 1,3 мільярда доларів. Але ця сума, ймовірно, збільшиться після її останнього великого туру.

 


Варто зазначити, що знаменитість розпочала свій 12-й концертний тур Celebration Tour у Лондоні 14 жовтня, а 13 грудня вирушить до США.


Доповнимо, що турне мало розпочатись у липні, але його перенесли через те, що співачку госпіталізували з бактеріальною інфекцією.


Після одужання попдіва написала на своїх сторінках у соціальних мережах: 


"Дякую за вашу позитивну енергію, молитви та слова задля зцілення й підбадьорення. Я відчула вашу любов. Я на шляху до одужання і неймовірно вдячна за всі благословення в моєму житті".

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter