Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна закрутила новий роман

Факти

19 березня
139

Вік - не перешкода для кохання

Мадонна закрутила новий роман


64-річна співачка Мадонна вкотре не перестає дивувати своїх прихильників. Зірку і 29-річного боксера Джоша Поппера останнім часом неодноразово вистежували репортери. 


Видання The Daily Mail одне із перших розповіло читачам про новий роман співачки. Сталося це тоді, коли одна із доньок Мадонни почала займатись боксом у спортивному залі на Мангеттені. Як відомо, у співачки шестеро дітей. Поппер є спортсменом і засновником боксерського залу Bredwinners. Він навчає зараз дитину всесвітньовідомої зірки. На початку березня співачка підтримувала оплесками боксера під час одного із його поєдинків.


Поп-зірка реалізувала себе в різних амплуа: співачки, танцівниці, кіноакторки, режисера, продюсера, правозахисниці. На кожному щаблі своєї кар'єри вона була непересічною, успішною або скандальною особистістю. 

 

Нещодавно Мадонна опублікувала кілька фотографій, на яких видно, що вона часто навідується в один спортзал у Нью-Йорку. На одній із світлин вона тримає Поппера за біцепс, а він ніжно її обіймає. На іншій світлині, яку ми долучаємо, можна побачити Мадонну і її бойфренда. Чорне вбрання і пристрасний поцілунок. Поп-зірка нещодавно опублікувала цю світлину в своєму Інстаграм. Хіба ж тут потрібні коментарі…

 

Джерело: https://www.independent.co.uk

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Зірки

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter