Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна поділилась емоційними спогадами після смерті брата

Факти

Богдана СВІТЕНКО
08 жовтня 14:00
78
Джерело: Газета "Життєві історії"

Мадонна у скорботі

Мадонна поділилась емоційними спогадами після смерті брата
Мадонна та її брат

Життєві історії

 

 

Американська співачка Мадонна перервала своє мовчання після нещодавньої смерті свого брата Крістофера Чікконе, якому було 63 роки. Зірка поділилась із шанувальниками своїми зворушливими спогадами. 

 

 

66-річна співачка опублікувала у своєму інстаграмі серію фотографій, на яких зображені вона та її брат. Відомо, що чоловік помер після боротьби з раком.

 

У розлогому підписі Мадонна вшанувала Крістофера, з яким раніше жінка посварилася через його викривальну книгу «Життя з моєю сестрою Мадонною». Артистка розповіла: «Мій брат був поруч зі мною. Він був художником, поетом і візіонером. Я захоплювалась ним. У нього був бездоганний смак. І гострий язик, який він іноді використовував проти мене, але я завжди йому пробачала». «Останні декілька років були непростими. Ми не розмовляли деякий час, але коли він захворів, ми знову знайшли шлях одне до одного», продовжила Мадонна.

 

 

Вона також зазначила, що докладала великих зусиль, щоб допомогти Крістоферу, зазначаючи, скільки болю завдавала його хвороба. «Я рада, що він більше не страждає. Ніколи більше не буде такої людини, як він», додала Мадонна.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter