Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна не планує надовго залишатися самотньою і шукає коханого

Люди

08 червня
162

Мадонна шукає нове кохання

Мадонна не планує надовго залишатися самотньою і шукає коханого

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Мадонна та її бойфренд Джош Поппер розлучилися після нетривалого роману, але, за словами ексклюзивного джерела, співачка в пошуках нового кохання.


«Мадонна трохи відпочила після розлучення з Джошем, але тепер вона повернулася до своїх колишніх звичок буквально прослуховує хлопців, поки не знайде відповідну іграшку для хлопчика, говорить інсайдер. Вона робить це відтоді, як 20 років тому розлучилася з Гаєм Річі. Тоді вона пообіцяла собі ніколи більше не закохуватися, бо була дуже розчавлена розлученням. Тож тепер вона ставиться до свого особистого життя, як і до будь-якого іншого бізнесу».


Джерело додає, що 65-річна виконавиця хіта Vogue навіть «проводить співбесіди з усіма найкращими кандидатами, а потім обирає переможця».


«Вони повинні відповідати всім вимогам і, звичайно, підписати жорсткі угоди про нерозголошення. А коли вона ними стомлюється або вони перестають задовольняти її на всіх рівнях, вона кидає їх, зазвичай з щедрим прощальним пакетом, щоб вони й далі співали їй дифірамби»,  продовжує інсайдер.


Щодо типу чоловіка, якого шукає Мадонна, джерело каже: «У неї дуже чіткий тип чоловіка: сексуальний, спортивний, талановитий, веселий, відданий і пристрасний. І вона має відчути справжню іскру. Вона присягається, що може розпізнати, коли хлопець просто прикидається і шукає слави. Їй потрібен хлопець, який дійсно її зачарує».


Інсайдер підсумовує: «Зараз вона дає шанс новому хлопцеві, французькому співаку Еріку Лабату, але якщо все не складеться, він стане лише черговим у її списку. Звичайно, поки він їй не набридне».

 

Мадонна та 30-річний Джош, тренер із боксу, який тренував її сина Девіда Бандо, офіційно підтвердили свій роман в інстаграмі в лютому 2023 року. Однак стосунки тривали лише рік. У травні джерела повідомили The U.S. Sun, що у пари «все зіпсувалося».


Джерело: https://www.lifeandstylemag.com/
 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter