Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна з розкішшю святкує свій 66-й день народження

Люди

Богдана СВІТЕНКО
19 серпня 16:30
470
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Мадонна в Італії

Мадонна з розкішшю святкує свій 66-й день народження
Мадонна в Помпеях

Життєві історії

 

Американська співачка Мадонна влаштувала цілу низку святкувань з нагоди свого 66-річчя. Зірка провела свято в Італії, а також написала у своєму інстаграмі: «Повернулася в Італію... З днем народження мене».

 

Як повідомляє джерело The Telegraph, Мадонна також відвідала амфітеатр у Помпеях. Там вона зустрілася з підлітками, які беруть участь у громадському Dream of Flying.

 

 

Співачка була одягнена в прозору білу мереживну сукню поверх чорного корсету. Вона розпустила свої білі коси, а також додала до образу велику кількість ювелірних прикрас із коштовним камінням.

 

Інсайдери стверджують, що Мадонна хоче провести час зі своїми близькими після того, як торік вона перехворіла на серйозну бактеріальну інфекцію, яка змусила її відкласти свій святковий тур. The Sun стверджує: «Мадонна живе своїм життям на повну і витратила цілий статок на цей день народження, щоб відсвяткувати його з найближчими та найдорожчими. Вона дуже злякалася, коли захворіла торішнього літа перед початком свого святкового туру, і тепер хоче насолоджуватися кожною хвилиною».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter