Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лотті Мосс знімається в новому трилері у головній ролі

Люди

Назар КОЛОДІЙ
30 січня 17:16
202
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Нова зірка кіно

Лотті Мосс знімається в новому трилері у головній ролі

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Лотті Мосс отримала свою першу головну роль у новому майбутньому трилері. Знімання розпочали в Румунії у понеділок.

26-річна зірка OnlyFans, яка зіграє Діану у фільмі «Квітень X», показала свою підтягнуту статуру в білому кроп-топі з візерунком і сірих джинсах. Лотті одягнула новеньку зелену куртку кольору хакі та взула коричневі чоботи. «Квітень X» — високооктановий трилер про близнюків Бакса (Коннор Сторрі) і Ейпріл (Ліллі Круг), що його знімає режисер Мішель К. Паранді. Коли Ейпріл зникає, Бакс обшукує всі темні куточки пострадянського міського пейзажу, намагаючись знайти її, зрештою впавши в божевілля.

Цей фільм знаменує собою дебют Мосс у головній ролі в кіно, значний крок у розвитку її кар’єри, особливо коли вона бере перерву в OnlyFans, щоб зосередитися на акторській діяльності. Її перехід у кіноіндустрію відбувся після періоду особистих труднощів, враховуючи проблеми із психічним здоров’ям, що означає новий розділ у її подорожі особистого та професійного зростання.

Лотті, яка почала працювати моделлю у 16 років для Teen Vogue, розповіла власну історію. Вона у підлітковому віці піддалася наркотикам і алкоголю через модельний бізнес. Лотті зізналася, що причина, чому вона зробила татуювання на обличчі та створила сторінку OnlyFans, полягала в тому, щоб «сильно повстати проти індустрії, яка її весь час змінювала». Але тепер вона зіткнулася із занепокоєнням, намагаючись зрозуміти, «хто вона насправді».

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter