Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ліндсі Лохан у мереживній сукні Balenciaga під час зіркового заходу Kering

Люди

Марія КАЛУШ
17 вересня 11:10
548
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ліндсі Лохан була розкішною

Ліндсі Лохан у мереживній сукні Balenciaga під час зіркового заходу Kering
Зірка має бездоганний вигляд

Життєві історії

 

 

Актриса Ліндсі Лохан, схоже, живе своїм найкращим життям і вигляд вона має також якнайкращий! Поки «Скажена п'ятниця-2» не вийшла на екрани кінотеатрів, шанувальники можуть насолоджуватися дивовижними появами 38-річної актриси на червоних доріжках.


Випускниця «Дурнуватих дівчат» закрутила голови, коли відвідала третю щорічну вечерю Kering Foundation Caring for Women в The Pool в Нью-Йорку, маючи абсолютно приголомшливий вигляд у своєму ансамблі на червоній доріжці.


На зірковій червоній доріжці, яку також відвідали Кім Кардашян, Сальма Хайєк, Донателла Версаче та інші, зірка ірландського серіалу «Ірландське бажання» з'явилася у приголомшливій чорній мереживній сукні з відкритими плечима від Balenciaga.

 


Сукня з весняної колекції Balenciaga 2024 року з довгими рукавами та рельєфним декольте з відкритими плечима дійсно привернула увагу до неймовірної фігури актриси.


Полунично-русяве волосся зірки було укладене в супердовгу хвилясту зачіску, а в макіяжі вона обрала темну підводку для очей, персикові тіні, рум'яна та елегантну персикову помаду. Аксесуарами були чорні туфлі на підборах від Balenciaga, клатч Balenciaga і прикраси Yeprem.


Акторка фільму «Просто моя удача» поділилася знімками з благодійного вечора зі своїми 14,6 мільйона підписників в інстаграмі, й розділ коментарів, природно, був сповнений компліментів!
«Бездоганна», написали в офіційному акаунті Лавіш Еліс, а потім додали емодзі у вигляді червоного серця. «Ти така гарна, Ліндсі», вигукнув другий шанувальник, а третій додав, що вона «стає все молодшою і молодшою!».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter