Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ліндсі Лохан із чоловіком і сином Луаєм відпочивали у Каліфорнії

Факти

Марія КАЛУШ
12 серпня 12:18
381
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ліндсі Лохан та її родина

Ліндсі Лохан із чоловіком і сином Луаєм відпочивали у Каліфорнії
Відпочинок зіркової актриси у США

Життєві історії

 

 

Минулого тижня Ліндсі Лохан насолоджувалася якісним відпочинком зі своїм чоловіком Бадером Шаммасом та їхнім однорічним сином Луаєм у Каліфорнії. Про це повідомили папараці у фотографіях, опублікованих The Daily Mail.


38-річна зіркова акторка проживає з родиною в Дубаї, де 37-річний Шаммас працює помічником віцепрезидента в Credit Suisse. Нещодавно Лохан перебувала в Лос-Анджелесі, де працювала з Джеймі лі Кертісом над довгоочікуваним продовженням їхнього улюбленого фільму 2003 року "Скажена п'ятниця".


У вихідний день Лохан помітили на пляжі Лагуна-Біч, де вона з любов'ю спостерігала за своїм чоловіком, який грався з їхнім маленьким сином. Вона втілювала літній шик у білій укороченій майці без рукавів. Зірка додала відповідну максіспідницю, прикрашену стильними чорними ґудзиками.


Її чоловік Шаммас одягнув футболку з короткими рукавами кольору барвінку та білі шорти. Раніше Лохан розповідала, що вони з Шаммасом успішно приховували свій шлюб протягом кількох місяців, про що стало відомо з її посту з нагоди річниці весілля, опублікованого 3 квітня 2023 року.  


Вперше про їхній союз стало відомо в липні 2022 року. Хоча пара здебільшого тримала свій роман поза увагою громадськості, вони не повністю приховували важливі моменти, такі як перша вагітність, річниця весілля та народження дитини.

 


Лохан поділилася інформацією про свої заручини з Шаммасом у дописі в інстаграмі у листопаді 2021 року. В липні 2022 року журнал People підтвердив їхній шлюб. 17 липня 2023 року дует радісно оголосив про появу первістка хлопчика Луая.  


Зірка "Ірландського бажання" продовжує зігрівати серця шанувальників, публікуючи в інстаграмі пости, присвячені своєму чоловікові та дитині. Наразі вона також дражнить майбутнім продовженням "Чумової п'ятниці" у постах в IG для своїх 14,5 мільйона підписників, і багато хто не може стримати свого захоплення.


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter