Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Рейнхарт. Поцілунок акторки з хлопцем

Люди

12 квітня
170

Стосунки знаменитостей.

Лілі Рейнхарт. Поцілунок акторки з хлопцем

Лілі Рейнхарт папараці сфотографували під час поцілунку з австралійським актором Джеком Мартіном.

 

Про це пише видання Page Six.

 

Знаменитість потрапила в об’єктив папараці біля аеропорту в Лос-Анджелесі. На фото видно, як пара пристрасно цілується. Поруч з американською акторкою був Джек Мартін. Хлопець доволі популярний у соціальній мережі TikTok і йому неодноразово писали, що він дуже схожий на Коула Спроуса, колишнього акторки.

 

Журналісти звернулися до представників знаменитостей, проте поки не отримали відповіді.

 

Зазначимо, акторка стала популярною завдяки ролі Бетті Купер в американському серіалі "Рівердейл". Також вона знімалася в інших відомих стрічках: "Дивись в обидва боки", "Хімічні серця", "Шахрайки з Волл-стрит" тощо. На знімальному майданчику серіалу "Рівердейл" акторка познайомилась зі своїм колишнім хлопцем Коулом Спроусом. Уперше разом вони з’явилися на Met Gala 2018 року, чим офіційно заявили про стосунки. Однак 2020 року пара підтвердила розрив. Коментуючи розставання, акторка розповіла, що це був один із найскладніших періодів у її житті.

 

Нагадаємо, 2020 року, закликаючи шанувальників до участі в мирній антирасистській акції за участю ЛГБТ-організацій, Лілі Рейнхарт на своїй сторінці в Instagram відверто поділилася, що вона бісексуалка.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter