Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Коллінз та інші зірки серіалу "Емілі в Парижі" на фотосесії

Факти

Марія КАЛУШ
15 серпня 18:00
127
Джерело: Газета "Життєві історії"

Лілі Коллінз у ролі Емілі Купер

Лілі Коллінз та інші зірки серіалу "Емілі в Парижі" на фотосесії
Лілі Колінз у четвертій частині серіалу

Життєві історії

 

 

Зірки серіалу "Емілі в Парижі" зібралися разом для спільного фото перед довгоочікуваним запуском четвертої серії хіта Netflix.


До 35-річної Лілі Коллінз, яка грає головну героїню Емілі Купер, приєдналися її екранна подруга Ешлі Парк та коханий її героїні Люсьєн Лавісконт.


Акторка мала розкішний вигляд у відвертому коричневому топі в поєднанні з коричневою спідницею-міді, прозорими колготками та чорними туфлями. Хоча в популярному серіалі Емілі зазвичай носить довгі глянцеві локони, на фотографіях вона демонструвала своє скромне нове каре.

 


У серіалі з'являться і нові, і знайомі обличчя, зокрема колишня начальниця Емілі Філіппін Леруа-Больє в ролі Сільві Грато та Лукас Браво в ролі Габріеля.


Зірки "Емілі в Парижі" зібралися разом для спільного фото перед запуском четвертої серії хіта Netflix (на фото зліва направо Вільям Абаді, Філіппін Леруа-Больє, Еудженіо Франческіні, Ешлі Парк, Лілі Коллінз, Бруно Гуері, Люсіан Лавісконт і Семюель Арнольд).


У новому серіалі також з'явилися Анна Гальєна в ролі Антонії Мураторі та Рауль Бова в ролі Джанкарло.


Нові фото з'явилися після того, як Люсьєн розповів, що спочатку мав знятися лише у двох епізодах серіалу. 32-річний актор, який грає Альфі, британця Емілі, коханого Емілі в драматичному серіалі, повернеться цього тижня для "несамовитої" четвертої частини. 

 


Розмовляючи з ведучими Джорданом Нортом, Крісом Старком і Кемі Роджерс на "Столичному сніданку" у вівторок, Люсьєн розповів про те, чого очікувати фанатам.  Джордан запитав: "Ви коли-небудь думали, що це шоу буде настільки популярним, адже всі про нього говорять? У Штатах теж усі його люблять, чи не так?". Люсьєн відповів: "Я прийшов на другий сезон, тож у мене було якесь передчуття, але потім, очевидно, з'явилися ці шоу, які стали хітом через COVID, і всі просто відривалися вдома". Я пам'ятаю, що це мав бути мій останній день, мені аплодували, а потім заходить Даррен Стар, творець серіалу, і каже: "Люсьєн, ти не поїдеш з Парижа". А я такий: "Що я зробив не так? Я думав, що мене заарештують абощо". 


Третя серія закінчилася на хаотичній розв'язці, коли роман Емілі з Альфі раптово обірвався на весіллі Габріеля та Камілли, коли Камілла зрозуміла, що її майбутній чоловік має приховані почуття до Емілі. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter