Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Коллінз святкує третю річницю свого шлюбу

Факти

Богдана СВІТЕНКО
06 вересня 15:00
317
Джерело: Газета "Життєві історії"

Лілі Коллінз та її чоловік

Лілі Коллінз святкує третю річницю свого шлюбу
Лілі Коллінз щаслива дружина

Життєві історії

 

 

Акторка Лілі Коллінз поділилася милою згадкою про свого чоловіка Чарлі Макдавелла, коли вони святкували третю річницю весілля. 35-річна зірка серіалу «Емілі в Парижі» поділилася декількома чорно-білими фотографіями, на яких вона та 41-річний режисер одягнені в однакові футболки та джинси.

 

 

Окрім цього, вона написала: «Вітаю з річницею людину, яка змушує мене сміятися сильніше, ніж будь-хто інший. Три роки у твоїх обіймах — це найбільший подарунок». Також Лілі зазначила, що поруч із Чарлі вона почувається найособливішою людиною на планеті. Макдавелл теж опублікував знімки із цієї фотосесії, водночас зізнаючись у коханні своїй дружині.

 

Пара вперше з’явилася на публіці та заручилася ще 2020 року, а вже за рік вони офіційно одружилися. В одному зі своїх інтерв’ю, розповідаючи історію їхнього знайомства під час знімання фільму «Позолочена лють», Коллінз зізналася: «Це була одна з тих ситуацій, коли я знала тієї ж секунди, коли зустріла його, що одного дня хочу стати його дружиною. Тож це було лише питанням часу».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter