Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Аллен спричинила тривогу серед фанатів через свою вагу

Факти

Богдана СВІТЕНКО
05 жовтня 14:20
387
Джерело: Газета "Життєві історії"

Лілі Аллен у прозорій сукні

Лілі Аллен спричинила тривогу серед фанатів через свою вагу
Лілі Аллен у Лондоні

Життєві історії

 

 

Британська співачка та акторка Лілі Аллен зумовила велике занепокоєння серед своїх шанувальників після того, як продемонструвала свою фігуру у відвертій сукні.

 

 

39-річна зірка опублікувала у своєму інстаграмі фотографії з вечірки в Лондоні, на яких позує в екстравагантному вбранні від бренду Aadenvik. Зірка була одягнена у прозору білу сукню з квітковим візерунком та пір’ям, яка відкривала її плечі та ноги. Також вона зібрала своє руде волосся та додала до свого образу срібні туфлі, клатч та аксесуари.

 

Багато її відданих прихильників висловили свої переживання щодо ваги Аллен. Розділ коментарів до її посту був заповнений повідомленнями від стурбованих користувачів, які благали її звернути увагу на своє здоров’я. «Ти прекрасна, але я хвилююся. З тобою все гаразд?» запитав один із коментаторів. «Будь ласка, бережи себе», відповів інший. Згодом Лілі вимкнула всі коментарі під фотографією. Однак шанувальники перейшли в X (раніше Twitter), щоб поділитися своїми думками щодо статури Аллен, зазначаючи, що жінка занадто худа.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter