Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ліам Гемсворт із подругою підтримали Кріса Гемсворта на британській прем’єрі

Факти

Назар КОЛОДІЙ
18 травня 16:58
263
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ліам Гемсворт і Габріелла Брукс

Ліам Гемсворт із подругою підтримали Кріса Гемсворта на британській прем’єрі

Життєві історії

 

 

Ліам Гемсворт і його подруга Габріелла Брукс підтримали Кріса Гемсворта на британській прем’єрі фільму «Фуріоза: Сага про Божевільного Макса» в Лондоні.

 

Зірка «Відьмака» Ліам, як завжди, мав чудовий вигляд у простому чорному джемпері поверх білої футболки, який він поєднував зі штанами-карго кольору хакі та білими кросівками. Ліам доповнив образ парою срібних ланцюжків.

 

 

27-річна фотомодель Габріелла, яка перебуває у стосунках із голлівудським хлопцем понад три роки, мала сенсаційний вигляд у чорному шовковистому костюмі. Габріелла довершила свій гламурний образ масивним золотим браслетом.

 

Тим часом Кріс відвідав прем’єру в синьому костюмі-трійці та легкій сорочці на ґудзиках і доповнив образ ефектними білими черевиками.

 

 

Це сталося після того, як виконавиця головної ролі Аня Тейлор-Джой розповіла, що на знімання 15-хвилинної сцени в її новому фільмі «Фуріоза: Сага про Божевільного Макса» затратили приголомшливі 78 днів. З’явившись на The One Show разом із колегою Крісом, Аня розповіла ведучим Роману Кемпу та Лорен Лаверн про те, що було потрібно, аби зняти таку довгу сцену. «Ми знімали це 78 днів, 78 днів!» – сказала Аня. – Це була справжня гора, на яку ми всі намагалися піднятися».

 

Далі Аня сказала, що у сцени була своя команда, оскільки це величезне завдання. Режисером сцени став Гай Нортон – каскадер у першому «Божевільному Максі».

 

Джерело: Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter