Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леонардо ді Капріо втрачає увагу медіа поруч із красунею-брюнеткою

Люди

Назар КОЛОДІЙ
13 серпня 11:41
753
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леонардо ді Капріо і Вітторія Черетті

Леонардо ді Капріо втрачає увагу медіа поруч із красунею-брюнеткою
Ді Капріо позбувається прискіпливої уваги папараці

Життєві історії

 

 

Зірковий актор Леонардо ді Капріо, напевно, звик до того, що йому відводять усю увагу, але його подруга-супермодель просто вкрала цю увагу під час їхньої останньої відпустки.


Вітторію Черетті сфотографували в кількох відвертих бікіні під час її відпустки з 49-річним оскароносним актором - а бікіні з глибоким вирізом, яке вона вдягла на Сардинії, також привернуло увагу з усіх можливих причин! 


На світлинах, отриманих TMZ, 26-річна красуня хизується своїм підтягнутим тілом у крихітному чорному бікіні. Сексуальний купальник із чорним верхом і високими вирізами майже не залишав простору для уяви.

 


До пари приєдналися друзі актора, поміж яких були колишній головний редактор Vogue Едвард Еннінфул, актор Тобі Магіайр і британська модель Нілам Гілл, а також інші. 


Хоча актор "Вовк із Волл-стріт" та його кохана, з якою він познайомився на прем'єрі фільму "Вбивці квіткової повні" під час Каннського кінофестивалю у травні 2023 року, схоже, насолоджуються спільним життям, вони поки що не готові зробити наступний крок у своїх стосунках.


Шанувальники подумали, що актор "Месника" готовий осісти, коли італійську модель помітили з обручкою на "тому" пальці на початку цього року, але інсайдер поспішив розвіяти чутки про заручини. Як повідомляють, інсайдер розповів TMZ, що модель носила обручку задовго до того, як вони з Лео почали зустрічатися.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter