Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага засмучена провалом фільму «Джокер: Божевілля на двох»

Люди

Богдана СВІТЕНКО
09 жовтня 14:00
222
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага не отримала очікуваного визнання

Леді Гага засмучена провалом фільму «Джокер: Божевілля на двох»
Леді Гага в новому фільмі

Життєві історії

 

 

Американська співачка та акторка Леді Гага розчарована величезним потоком негативних реакцій на фільм «Джокер: Божевілля на двох». Цей сиквел, режисером його став Тодд Філліпс, нещодавно офіційно вийшов на екрани, але, всупереч очікуванням, він провалився, зібравши трохи менше ніж 40 мільйонів доларів у прокаті й отримавши найнижчий рейтинг CinemaScore в історії фільмів за коміксами.

 

Як повідомляють, 38-річна Гага збентежена відсутністю любові до її ролі Гарлі Квінн. «Леді Гага здивована реакцією на фільм і шокована тим, що люди не люблять його», повідомило джерело DailyMail.com. Також було додано: «Вона вклала стільки душі в цей фільм і з великою повагою ставиться до фанатів DC Comics. Окрім цього, зазначено, що зірка активно розглядає нові проєкти, щоб рухатися далі.

 

Інше джерело стверджує: Гага думала, що цей фільм зможе принести їй номінацію на премію «Оскар». Такі надії виникли через те, що перша частина фільму була настільки вдалою та успішною, що актор Хоакін Фенікс, який виконав роль Джокера, отримав «Оскар».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter