Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага вражає шанувальників новим розкішним образом

Люди

Марія КАЛУШ
24 червня 15:47
446
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага на шоу в Лас-Вегасі

Леді Гага вражає шанувальників новим розкішним образом

Життєві історії

 

 

Співачка Леді Гага знову підкорила публіку своїм екстравагантним стилем, з'явившись на сцені шоу в Лас-Вегасі в ефектній сукні з паєтками та ефектним головним убором.


Зірка фільму "Джокер: Божевілля на двох" блиснула в асиметричній кремовій сукні з глибоким декольте, боковим розрізом і бахромою на подолі. Цей сміливий наряд увиразнив її фігуру та додав блиску завдяки сяйву паєток.


Доповнивши образ сріблястими туфлями-човниками та пишним головним убором з пір'я, Леді Гага створила образ, гідний червоної доріжки Met Gala.

 


Не обійшлося й без інших деталей, які підкреслили її унікальний стиль. Вона доповнила образ колготками в сіточку, масивними сережками та вибіленими бровами, які стали акцентом макіяжу.
Глядачі шоу не могли стримати захоплення від цього образу, засипаючи співачку компліментами в інстаграмі. "Ти така красива!", "Зовнішній вигляд стає кращим!!!"  писали фанати в коментарях.


Нещодавно Леді Гага зіткнулася з чутками про вагітність, які з'явилися після її появи на весіллі сестри. Багато хто розцінив зміни в її фігурі як ознаку очікування першої дитини від партнера Майкла Поланскі.

 

Однак співачка чітко дала зрозуміти, що чутки не відповідають дійсності. "Не вагітна. Просто погано працювала в спортзалі", написала вона у TikTok, заперечуючи спекуляції.


Цю думку підтримала й Тейлор Свіфт, яка зазвичай уникає публічних коментарів. "Чи всі ми погоджуємося, що коментувати жіноче тіло це агресивно та безвідповідально?" написала вона в коментарях до TikTok Леді Гаги. "Гага нікому не повинна пояснювати, як і жодна жінка", додала співачка.


Леді Гага, як завжди, вірна своєму стилю, продемонструвала шанувальникам не лише неймовірний вокал, а й бездоганне почуття моди, яке не перестає вражати.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter