Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага породила чутки про свої заручини

Люди

Степан СЕМКІВ
09 квітня 10:52
300
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Леді Гага з каблучкою

Леді Гага породила чутки про свої заручини

Життєві історії

 

 

Леді Гага породила чутки про заручини після того, як її помітили з великою діамантовою каблучкою на безіменному пальці під час прогулянки в Лос-Анджелесі у неділю.

 

38-річна співачка, чий майбутній фільм Joker: Folie à Deux офіційно отримав рейтинг R, наділа красиву каблучку під час візиту до бойфренда. Яскравий ювелірний виріб мав овальну форму і був золотим. Гага вибрала повністю чорний ансамбль і довге пальто, а довершила образ велика сумка.

 

Від 2019 року Леді Гага зустрічається з генеральним директором Parker Group Майклом Поланскі. Однак пара поки публічно не прокоментувала припущення про заручини. На початку 2020 року вони підтвердили свій роман поцілунком у Маямі.  Зірка, чиє справжнє ім'я Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, завантажила знімок в інстаграм, коли вона тулилася до свого хлопця, сидячи в нього на колінах. «Нам було так весело в Маямі», написала співачка. 

 

Відтоді пару бачили разом у різних місцях. Вони відвідували фестиваль BAFTA 2022 року. Втім, у березні 2023 року з’явилися чутки про те, що Леді Гага та Поланскі розійшлися. Джерело тоді повідомило Radar Online: «Вони розлучилися кілька місяців тому. Проте залишаються друзями».

 

За якийсь час пара знову була разом. Закохані відвідали Суперкубок у Лас-Вегасі та сиділи поруч у VIP-люксі на стадіоні Allegiant. Нещодавно Леді Гага була в супроводі Майкла та його близьких друзів у знаменитій точці «Джорджіо Бальді», щоб відсвяткувати її 38-й день народження 28 березня.

 

 

2021 року джерело розповіло про їхні стосунки Us Weekly: «Майкл справді чудовий хлопець. Він приземлений, розумний і зосереджений на своєму бізнесі». Інсайдер додав, що Майкл «вносить справжню стабільність у її життя». Коли вони разом, вони завжди усміхаються й очевидно, що вони справді кохають одне одного».

 

Пізніше того ж року співачка коротко прокоментувала стосунки в інтерв'ю The Hollywood Reporter: «Мої собаки і чоловік, якого я люблю, — це все моє життя».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter