Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага відреагувала на чутки, що супроводжували її з юності

Факти

Богдана СВІТЕНКО
20 вересня 14:00
247
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага та брехня

Леді Гага відреагувала на чутки, що супроводжували її з юності
Леді Гага в серіалі

Життєві історії

 

 

Американська співачка Леді Гага Стефані, справжнє ім’я якої — Джоан Анджеліна Джерманотта, поділилася своїми думками про чутки, що переслідували її в перші роки кар'єри. 38-річна зірка розповіла в новому серіалі від Netflix «Що далі? Майбутнє з Біллом Гейтсом» про свою реакцію на те, що колись її вважали чоловіком.

 

Леді Гага з’явилась у другому епізоді серіалу з 68-річним бізнесменом, філантропом і засновником корпорації Microsoft. За словами Гаги, яка є ЛГБТ-активісткою, її не турбують чутки про стать, оскільки вона звикла до того, що про неї пишуть брехню. Вона також сказала, що вважає ці питання дрібницями порівняно з тими знущаннями, що зазнають інші люди без її рівня популярності через свою стать і сексуальну орієнтацію.

 

 

Чутки про чоловічу стать Леді Гаги з’явились давно, коли вона виступала в одному зі своїх епатажних образів. «Коли мені було близько 20 років, ходили чутки, що я чоловік», сказала Гага. Також жінка додала: «Я звикла до брехні про себе з 20 років. Я виконавиця. Я думаю, що це навіть смішно».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter