Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага спростувала свою вагітність і пояснила дещо своїм прихильникам

Люди

Марія КАЛУШ
05 червня 11:55
187
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага зробила заяву

Леді Гага спростувала свою вагітність і пояснила дещо своїм прихильникам

Життєві історії

 

 

Леді Гага мала щасливий вигляд на весіллі своєї сестри Наталі Джерманотти, на яке прийшла з бойфрендом Майклом Поланським. 


38-річна хітмейкерка, справжнє ім'я якої Стефані Джерманотта, вразила персиковою сукнею та відповідними прозорими рукавичками, тримаючи в руках жовті квіти. Вона долучилася до своєї родини та їхніх близьких у готелі ViewPoint, який вони орендували на церемонію одруження її сестри на березі Атлантичного океану.

 

 

Співачка виявилася емоційною і витирала сльози за день до весілля її сестри-модельєрки. Вона також притулилася до свого партнера, з яким зустрічається вже понад чотири роки, фотографуючись під час весільних вихідних.


У полуденному світлі також виблискував величезний діамант на її підмізинному пальці. Це також породило припущення, що вони з Майклом могли зробити наступний крок у своїх стосунках. На фотографіях хітмейкерка сяяла поруч із Майклом у маленькій чорній сукні елегантного фасону з відкритими плечима, щоб підкреслити її фігуру. 

 

 

Під час репетиційної вечері Леді Гага знову спровокувала чутки про вагітність, коли її помітили з випуклим животиком в обтислій маленькій чорній сукні. Проте співачка спростувала ці чутки. 


У вівторок володарка кількох премій «Греммі» завітала в TikTok, щоб повідомити всім: «Я не вагітна. Просто мало часу займаюсь у тренажерному залі», — написала Гага. Потім вона закликала своїх 9,3 мільйона підписників «зареєструватися для голосування». Гага записала коротке відео, на якому вона показала себе з новою зачіскою і макіяжем.


Одягнувши нову перуку, вона синхронізувала відео з аудіоповідомленням у TikTok: «Мені не потрібно шукати естетику, я естет», додала Гага.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter