Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага розповіла, що може вийти заміж без гостей на весіллі

Факти

Марія КАЛУШ
03 жовтня 13:13
166
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага і день освідчення її коханого

Леді Гага розповіла, що може вийти заміж без гостей на весіллі
Зіроква пара і майбутнє весілля

Життєві історії

 

 

Зіркова співачка і акторка Гага заручилася зі своїм нареченим Майклом Поланскі ще у квітні після більш ніж чотирьох років стосунків.


І хоча 38-річна зірка «Джокера» стверджує, що до їхнього весілля ще нічого не заплановано, вона зізналася, що вони розглядають як варіант відвідати місцевий суд для церемонії, перш ніж святкувати подію з друзями.


У вівторок ведучий шоу Jimmy Kimmel Live запитав, чи планує вона велике італійське весілля, а Гага відповіла: «Я не знаю, що ми збираємося робити». Ми ще не впевнені. «Насправді ми багато говоримо про те, щоб просто піти в суд лише вдвох і [потім] замовити китайську їжу. Але також, знаючи мене, це може стати схожим на цирк з єдинорогами».

 


Актриса також зізналася, що 46-річний Майкл запитав її дозволу, перш ніж зробити їй пропозицію після екскурсії зі скелелазіння. Вона сказала: «Ми поїхали разом у подорож і займалися скелелазінням. Раніше ми робили це і це було дуже весело.


Леді Гага розкриває «неортодоксальний» спосіб, який запропонував Майкл Поланскі під час реклами «Джокера 2». «Він не робив мені пропозиції на вершині. Ми піднялися на вершину, оглянулись і зробили кілька фотографій.


«Ми спустилися вниз і просто поверталися до кімнати. Майкл спитав, чи може він мене щось запитати. Він хотів знати, чи можна робити пропозицію, перш ніж робити пропозицію. Я сказала: «Так! Це так добре!»


Потім Джиммі запитав, чи Майкл став на одне коліно, щоб поставити запитання, а вона відповіла: «Ні. Я сучасна жінка, мені подобається те, що він зробив». Гага нещодавно зізналася, що думала, буцім її коханий пожартував, коли зробив пропозицію, тому що він вирішив поставити це питання в День сміху. Вона пояснила: «Він зробив пропозицію 1 квітня, і я подумала, що він пожартував». 



Зірка також висловила, що схвильована через створення сім’ї, коли вона вигукнула: «Я така щаслива бути закоханою, і я так рада мати сім’ю».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter