Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер звинуватили у встановленні нереальних стандартів тіла

Факти

Степан СЕМКІВ
10 жовтня 22:32
26
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кендалл Дженнер на Тижні моди у Франції

Кендалл Дженнер звинуватили у встановленні нереальних стандартів тіла
Образ Кендалл дивний і незручний

 

 

26 вересня модель Дженнер дефілювала подіумом в образі №3 від бренду. За словами французького модного дому, ансамбль містив пару «джинсів з деніму екстремального крою з вишитими літерами E S на кишенях», а також кремовий боді з вовняного трикотажу, який створив ілюзію ультракрихітної талії. Вбрання вона доповнила сумочкою із золотим ланцюжком і туфлями на підборах.


Шанувальники були настільки спантеличені тим, як вона влізла в ультравузький топ, що деякі запитували: «Вона взагалі може дихати?». Джинси мали U-подібну талію, яка створювала ілюзію з'єднання з топом. Сам кремовий топ мав глибокий виріз і корсетний ліф, а також бретелі на плечах.


Декілька людей в інстаграмі поділилися своїми думками щодо розкішного образу, багато хто заявив, що вона встановлює нереальні стандарти тіла для жінок. «Це не просто незручно. Це буквально видно по її обличчю».

 


Втім, віддані фанати текіломагнатки стали на її захист, зазначивши, що вона має чудовий вигляд і що вбрання було підібрали для неї, а не вона обрала. «Вона може дихати. Це тільки з верхньої частини грудей. Ніхто раніше не носив корсет?». «Вона йшла подіумом. Не схоже, що підбирала вбрання особисто».


Старша сестра Дженнер також потрапила в заголовки газет під час Тижня моди завдяки своїм вуличним ансамблям. Супермодель продемонструвала низку вуличних образів, які втілили паризький шик, залишаючись вірною своєму фірмовому мінімалістичному стилю.


Її стиліст Дані Мішель розповіла Vogue: «Кендалл знала, що її волосся буде світлим, і ми хотіли підібрати зачіску відповідно до цього. Перед будь-якою спеціальною приміркою вона ділиться своїм баченням, референсами, які вона відчуває, і тим, що її надихає. Потім я працюю над цим щодня до дня примірки, де ми створюємо моменти з образами, з якими вона асоціюється найбільше».


Дені додала: «Вона надихалася класичним, елегантним пошиттям, [якого] ми досягли в її вінтажному спідничному костюмі від Galliano, позачасовою класикою в її костюмі та сукнях The Row, вражаючою темно-синьою гамою в її вінтажному спідничному костюмі від Mugler, і ми хотіли, щоб вона була красивою блондинкою в її архівному костюмі McQueen».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter