Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага привернула до себе увагу на прем'єрі свого нового фільму

Люди

Степан ПАВЛІВ
05 вересня 12:17
247
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага та фільм «Джокер. Божевілля на двох»

Леді Гага привернула до себе увагу на прем'єрі свого нового фільму

Життєві історії

 

 

До 38-річної співачки та актриси приєднався її партнер із фільму «Джокер. Божевілля на двох» Хоакін Фенікс перед виходом на червону доріжку.


Гага випромінювала гламур у чорній сукні з довгими рукавами, прикрашеній рукавами-буфами та стильним чорним беретом. Відмовившись від своїх звичних яскравих образів, Гага під час виходу у світ одягнула дуже скромний ансамбль. 


Леді Гага блиснула своєю величезною діамантовою обручкою, поки посилала поцілунки шанувальникам після свого прибуття. Вся увага була прикута до співачки, коли їй допомагали вийти з човна. Леді Гага вирушила до Венеції з нареченим Майклом Поланскі.


Хітмейкер, яка зіграла роль Харлі Квінн у майбутньому трилері, готується до своєї сенсаційної появи на червоній килимовій доріжці сьогодні ввечері. 

 


Гага засвітилася разом із режисером фільму Тоддом Філліпсом та своїм колегою з фільму Хоакіном. Тодд режисер фільму був елегантним у строгому костюмі та розстебнутій білій сорочці. 
Американський актор Хоакін мав стильний і модний вигляд у темно-чорних джинсах і простій білій футболці.


Це довгоочікуване продовження фільму «Джокер», який отримав премію «Оскар» 2019 року, заробив понад мільярд доларів у світовому прокаті й залишається найкасовішим фільмом із рейтингом R в історії.


У другій частині фільму, що вийде на екрани 4 жовтня, Артур Флек опиняється у в'язниці Аркхем в очікуванні суду за свої злочини в образі Джокера. «У боротьбі зі своєю подвійною ідентичністю Артур не тільки натрапляє на справжнє кохання, а й знаходить музику, яка завжди була всередині нього», йдеться у пресрелізі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter