Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага представила розкішну трансформацію волосся в мідно-рудий колір

Факти

Степан ПАВЛІВ
22 серпня 23:55
52
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Леді Гага співпрацює з Бруно Марсом

Леді Гага представила розкішну трансформацію волосся в мідно-рудий колір
Зіркова трансформація співачки

 


Нещодавно Леді Гага продемонструвала новий неймовірний образ в інстаграмі, змінивши свої культові хвилі платинового блонду на витончену зачіску чорного кольору, що нагадує реактивний літак. Минулого тижня 38-річна володарка «Ґреммі» та ікона стилю ще раз продемонструвала свою універсальність, дебютувавши у кліпі на пісню Die With A Smile з мідно-рудим відтінком волосся, укладеного в стилі голлівудських локонів, що нагадують епоху кантрі 70-х років.


Ця струнна балада, ностальгічний натяк на попхіти того часу знаменує її останню музичну співпрацю з Бруно Марсом. У новому кліпі Гага і Марс, якому також 38 років, одягнені у відповідні вінтажні вестерн-ансамблі синього та червоного кольорів: виконавиця хіта Born This Way сидить за фортепіано, а вокаліст Treasure грає на гітарі.


Незабаром після виходу «Джокера: Folie à Deux» зірка опублікувала свіже промо-зображення, на якому вона зображена разом з музикантом 24K Magic, її 56,7 мільйона підписників з'їхалися до розділу коментарів, щоб висловити своє захоплення. Багато хто похвалив її нову музику та стиль. «Я тут заради ЦЬОГО!» написав один, а інший додав: «Цей погляд! Ця атмосфера! Не можу дочекатися!!!» Знамениті друзі Гаги також висловили свою думку, а Джіджі Хадід прокоментувала: «Гламур убиває мене». Ілана Глейзер також написала: «Гага, це розкішно».


Щоб довершити свій образ для нового кліпу, виконавиця пісні Bad Romance нанесла ретро-сміливу чорну підводку з крилатими крилами, підвела вії, нафарбувала очі тінями в стилі 60-х, нанесла рясні рожеві рум'яна і підвела рожеві губи. Одягнула зірка синю мінісукню з довгими рукавами та квітковою вишивкою. Рукави були обшиті червоною оборчатою тканиною на кінцях, що пасувала до краватки. Це відповідало вбранню Марса — синьому костюму тачервоному комірцю на ґудзиках під ним. На ньому також був білий ковбойський капелюх.

 


Die With A Smile є важливою подією, оскільки це перший випадок за останні два роки, коли обидва артисти представили нову музику. В новому прес-релізі Гага сказала про свою співпрацю з Mars: «Ми з Бруно дуже поважаємо одне одного і говорили про співпрацю. Я закінчувала роботу над власним альбомом у Малібу, і одного вечора після довгого дня він попросив мене прийти до його студії, щоб послухати те, над чим він працював».


Випускниця Будинку Gucci продовжила: «Було близько опівночі, коли я прийшла туди; я була вражена, почувши, що він почав робити. Ми не спали всю ніч і закінчили писати й записувати пісню. Талант Бруно не піддається поясненню».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter