Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага поділилася подробицями своїх стосунків з Майклом Поланскі

Люди

Богдана СВІТЕНКО
02 жовтня 15:30
177
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага та її коханий

Леді Гага поділилася подробицями своїх стосунків з Майклом Поланскі
Леді Гага та її стосунки

Життєві історії

 

 

Американська співачка Леді Гага розповіла про свого коханого нареченого Майкла Поланскі. 38-річна зірка поділилася своїм одкровенням під час інтерв'ю для журналу People. «Він мій найкращий друг. Він мій партнер, і я просто відчуваю, що коли ти зі своїм найкращим другом, усе змінюється», сказала Гага.

 

 

Суперзірка також поділилася подробицями спільної роботи з 41-річним Поланскі над її новим студійним альбомом Harlequin. Майкл Поланскі виступив у ролі співпродюсера альбому відомої співачки. «Це вперше, коли ми вирішили спільно повністю зануритися в роботу. Це просто здалося правильним», сказала Гага про свою співпрацю, додавши, що вони обоє були дуже схвильовані.

 

Раніше Леді Гага також розповідала, що є дуже щасливою та закоханою і хоче створити сім’ю. Жінка перебуває у стосунках з Майклом уже п'ять років. Однак свій роман пара підтвердила 2020 року, а навесні нього року чоловік освідчився своїй коханій. До цих стосунків Леді Гага вже декілька разів була заручена, зокрема з Тейлором Кінні та Крістіаном Каріно.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter