Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага інтригує шанувальників новими піснями

Факти

Богдана СВІТЕНКО
19 липня 18:08
194
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага готує новий хіт

Леді Гага інтригує шанувальників новими піснями

Життєві історії

 

Американська співачка Леді Гага підтвердила, що працює над новою музикою. 38-річна зірка заінтригувала шанувальників після того, як написала, що вона з нетерпінням чекає виходу своєї нової пісні.

 

Леді Гага, чия музична кар’єра розпочалась 2008 року з випуску дебютного альбому The Fame, нещодавно опублікувала в Instagram фотографії, на яких позує в студії звукозапису.

 

 

Співачка, яка нещодавно присвятила своєму хлопцеві одне зі своїх останніх шоу в Лас-Вегасі, написала: «Просто я в студії — я щаслива, як завжди, слухаючи музику, відчуваю таку вдячність... Це як медитація. Я не можу дочекатися, коли ви почуєте, над чим я працюю».

 

Шанувальники Леді Гаги кинулися в коментарі, щоб висловити свою підтримку та хвилювання. Прихильники написали: «Не можу дочекатися, щоб почути, що ти створила, мамо! Усе, що ти робиш, змушує мене почуватися живим», «Нагодуй нас, мамо!!!!».

 

За час своєї кар’єри Гага показала себе не лише співачкою, а й акторкою. 2018 року жінка зіграла головну роль у фільмі «Народження зірки». Леді Гага провадить благодійність, різноманітні соціальні проєкти та позиціонує себе ЛГБТ та ВІЛ/СНІД-активісткою. Також вона заснувала фонд Born This Way Foundation, який підтримує молодь та сприяє розвитку психічного здоров'я.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter