Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага готується до весілля з Майклом Поланскі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
10 серпня 14:30
338
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Леді Гага та шлюбний договір

Леді Гага готується до весілля з Майклом Поланскі
Леді Гага виходить заміж

Життєві історії

 

Американська співачка Леді Гага продемонструвала свою величезну обручку під час прогулянки з нареченим. 38-річна Гага обрала повністю чорний образ — сукню, чоботи на дуже високих підборах, сумку та сонцезахисні окуляри.

 

 

Нареченим відомої співачки є 46-річний бізнесмен Майкл Поланскі. За даними Brides, діамантова каблучка овального огранювання та вагою у вісім каратів коштувала Поланскі 578 000 доларів.

 

 

Пара зустрічається вже чотири роки, але тільки нещодавно вони повідомили про свої наміри одружитися. Зараз вони готуються до весілля та обговорюють шлюбний контракт. Вважають, що Гага, справжнє ім'я якої Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта, прагне укласти шлюбну угоду, перш ніж піти під вінець. Поланскі, який має власний статок у 600 мільйонів, також підтримує цю ідею. Джерело, близьке до пари, повідомило: «В обох сторін багато активів, і шлюбний контракт просто все прояснить». Також повідомляють, що під час усього цього процесу не було жодних суперечок чи напруження між Леді Гагою та Майклом Поланскі. До стосунків з теперішнім обранцем Гага вже двічі була заручена, але заміж так і не виходила.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter