Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лана Дель Рей невдало виступила на пісенному фестивалі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
27 серпня 13:00
277
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Лана Дель Рей зіткнулась із проблемами

Лана Дель Рей невдало виступила на пісенному фестивалі
Лана Дель Рей на фестивалі

Життєві історії

 

 

Попри технічні проблеми, співачка Лана Дель Рей мала приголомшливий вигляд під час свого виступу на 2024 Leeds Festival у місті Редінг (Велика Британія). Виступ співачки вимушено перервали, адже через звуки техно, які долинали з іншої сцени, Лану не було чутно.

 

 

Повернувшись на сцену, 39-річна Лана була одягнена в білу мінісукню з жовтим квітковим малюнком. Вона поєднала гарне вбрання з парою сріблястих чоботів. Також Лана додала до свого образу декілька золотих прикрас.

 

Окрім поганого звуку, через який виступ призупинили, Лана Дель Рей зіткнулась і з іншими проблемами. Спершу співачка вийшла на сцену із запізненням на 15 хвилин, а також сам час виступу був скорочений. «Через помилку виконавчої групи ми випадково скоротили неймовірний виступ Лани Дель Рей на п'ять хвилин, ми просимо вибачення в Лани та її шанувальників», написали організатори фестивалю.

 

Окрім цього, деякі фанати скаржилися на те, що пісні, які виконала співачка, були надто депресивними та не відповідали атмосфері фестивалю. Також вони зазначали, що натовп не був налаштований на такий репертуар.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter