Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лана Дель Рей і Джеремі Дюфрен таємно одружились

Люди

Степан СЕМКІВ
02 жовтня 19:45
204
Джерело: Газета "Життєві історії"

Лана Дель Рей і екскурсовод з алігаторів

Лана Дель Рей і Джеремі Дюфрен таємно одружились
Таємне одруження співачки

Життєві історії

 

 

Співачка Дель Рей, як повідомляють, вийшла заміж за гіда з алігаторів Джеремі Дюфрена, трохи більше ніж за місяць після того, як в інстаграмі заперечила, що вони зустрічаються. Вона дійсно хотіла тримати їхні стосунки в таємниці, поки вони не одружилися.


Як повідомляють, 39-річна співачка Summertime Sadness вийшла заміж за 49-річного екскурсовода з алігаторів, який народився в Луїзіані, під час таємної церемонії на воді у штат Луїзіана, 26 вересня.


Як інформує BBC News, пара подала заяву на реєстрацію шлюбу 23 вересня, причому вокалістка «Video Games» взяла своє справжнє ім'я Елізабет Вулрідж Грант (Elizabeth Woolridge Grant).


«Весільна церемонія і прийом відбулися в тій самій бухті, де Джеремі проводить свої тури на болотяних човнах, розповіло джерело в інтерв'ю виданню People. «Це місце, де вони вперше зустрілися. Це особливе місце для них,  продовжило джерело, додавши: Це було красиве, невимушене і сімейне весілля. У центрі уваги була лише історія їхнього кохання».

 


На фотографіях видно, як співачка Diet Mountain Dew йде під руку зі своїм новим чоловіком у красивій весільній сукні з глибоким декольте і рукавами, яку, як повідомляє TMZ, було придбано ще в травні в магазині під назвою Vintage Market by Trashy Diva в Новому Орлеані.


Як повідомляють, друзі Лани не могли натішитися, коли побачили, як вони з Джеремі йдуть до вівтаря! «Це був свого роду бурхливий роман, але близькі друзі Лани сподівалися, що вона вийде заміж», розповів інсайдер виданню People.

 


«Джеремі відрізняється від чоловіків, яких Лана зустрічає у світі розваг, продовжили вони, додавши: Він чудовий хлопець. Він чарівний і харизматичний по-південному, справжній джентльмен і дуже добре ставиться до Лани. У неї стара душа».


Вокалістка White Dress насправді знайома з Дюфреном уже декілька років. Уперше вони зустрілися 2019 року, коли вона взяла участь в одному з його морських турів у Дез-Аллеманді, штат Луїзіана, коли вона була в Луїзіані на концерті. Після зустрічі з ним вона зустрічалася з кількома іншими людьми, враховуючи Шона Ларкіна, Клейтона Джонсона, Джека Донох'ю та Евана Вайнікера, перш ніж возз'єднатися з ним на початку цього року.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter