Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Квентін Тарантіно зніматиме останній фільм

КІНО

15 березня
135

Новий кіношедевр зіркового режисера

Квентін Тарантіно зніматиме останній фільм

Всесвітньовідомий режисер фільмів «Одного разу в Голлівуді» і «Кримінальне чтиво» Квентін Тарантіно написав сценарій нового фільму.

 

Режисер зніматиме фільм восени. Попередня його назва - «Кінокритик», а його головною героїнею  є смілива і відважна жінка. Події відбуватимуться у місті Лос-Анджелесі наприкінці 70-х років.

Деякі журналісти стверджують, що прототипом буде найвпливовіша і найскандальніша кінокритикиня Полін Кель. Її численні сварки з багатьма режисерами і редакторами того часу мали широкий розголос у медіа. Тарантіно поважає погляди Полін і навіть симпатизує їй.


Режисер має хист залучати до зніманню найвідоміших зірок екрану. Зокрема, Леонардо Ді Капріо та Бреда Пітта. Тому хтось із згаданих зірок неодмінно засвітиться у головних ролях кінострічки. Партнером у виробництві фільма найімовірніше буде компанія «Sony Pictures Entertainment».


Кінорежисер неодноразово стверджував, що прагне відзняти десять фільмів і піти на пенсію. Зараз на його особистому рахунку дев’ять кінострічок. За місяць Квентін Тарантіно святкуватиме у колі друзів свої 60 років. 


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Зірки

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter