Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Курячі сердечка на шпажках у сковорідці

Дуже смачно

06 липня
93

Оригінальна страва

Курячі сердечка на шпажках у сковорідці

Інгредієнти: 600 г курячих сердечок, 2 ст. л. апельсинового соку або білого вина, 2 ст. л. соєвого соусу, 2 ч. л. рослинної олії, 2 ч. л. лимонного соку, 2 зубчики часнику, перець чорний мелений, перець чилі, кунжут, імбир.


Приготування. У курячих сердечок відрізати відкриту частину, в ній чимало жиру. Промити субпродукти від крові і замочити в дуже холодній воді на півгодини. Потім іще раз промити й обсушити. Подрібнити очищений часник, гурбо нарізати перець чилі, видаливши перед тим насіння. Натерти корінь імбиру. Перемішати лимонний і апельсиновий сік, додати соєвий соус, чилі, часник, чорний перець та імбир. У готовий маринад покласти сердечка, добре перемішати, накрити кришкою і поставити в холодильник на дві або три години. За цей час продукти декілька разів перемішати.
Можна скористатися вакуумним контейнером, тоді процес маринування займе не більш аніж 30–40 хвилин. Сердечка нанизати на дерев'яні шпажки, смажити на сковорідці (бажано з антипригарним покриттям) на невеликій кількості рослинної олії. Вийняти шпажки, у сковорідку влити біле сухе вино, воду або апельсиновий сік. Покласти  курячі сердечка на шпажках назад у сковорідку, прогрівати дві хвилини, перевертати. Подати до столу гарячими, посипавши насінням кунжуту.

Автор: Наталія Шевель

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter