Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістіна Агілера відповіла на критику шанувальників щодо схуднення

Люди

Степан СЕМКІВ
12 вересня 12:14
303
Джерело: Газета "Життєві історії"

Крістіна Агілера бажає кращого своїм дітям

Крістіна Агілера відповіла на критику шанувальників щодо схуднення
Зірковій співачці байдуже, що кажуть про неї

Життєві історії

 

 

Американська співачка Крістіна Агілера відверто розповіла про свої проблеми із зовнішністю після звинувачень шанувальників у тому, що вона використовувала препарат Ozempic для схуднення, а деякі з них стверджували, що тепер вона виглядає «невпізнанно». У нещодавньому інтерв'ю журналу Glamour для серпневої обкладинки 43-річна володарка «Ґреммі» розповіла про постійну увагу до своєї зовнішності, з якою вона стикалася протягом усієї своєї кар'єри.


Агілера розповіла, що нарешті досягла такого етапу у своєму житті, коли вона більше не дозволяє схожим судженням впливати на неї. «Я досягла такої зрілості, що мені просто начхати на вашу думку. Я не збираюся її сприймати», сказала вона в камеру. Випускниця Бурлеску продовжила: «Це має бути твоєю відповідальністю займати свій простір. Думки інших людей про мене мене не цікавлять».


Вона продовжила: «Коли ти підліток, у тебе зовсім інше тіло, ніж коли тобі 20. Я почала повнішати, і тоді це було неприйнятно, бо всі казали: «О, вона товстішає». Потім у мене з'явилися люди з індустрії: «Їм подобалося твоє тіло і те, якою ти була худорлявим підлітком».

 


Агілера є матір'ю двох дітей: дев'ятирічної Саммер Рейн, яку вона ділить зі своїм нареченим Меттом Ратлером, та 16-річного Макса Лірона від попереднього шлюбу з Джорданом Братманом. «Ваші діти пробуджують у вас те, через що ви не хочете, щоб вони пройшли, - продовжила Агілера, і це майже так, ніби ви переживаєте все це знову». Вона додала: «Я так багато бачила в юності. Ти просто хочеш найкращого для своїх дітей».


Відверті висловлювання Агілери з'явилися за три місяці після того, як користувачі TikTok припустили, що вона могла вживати "Оземпік", ліки від діабету, які набули популярності серед знаменитостей, що прагнуть схуднути. Наразі Агілера ще не підтвердила і не спростувала, чи вживала вона цей препарат.  


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter