Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістіна Агілера схудла, і це занепокоїло шанувальників

Факти

Марія КАЛУШ
25 липня 11:03
69
Джерело: Газета "Життєві історії"

Крістіна Агілера має фантастичний вигляд

Крістіна Агілера схудла, і це занепокоїло шанувальників

 

 

Крістіна Агілера демонструє свою підтягнуту фігуру, але деякі шанувальники вважають, що вона, можливо, зайшла надто далеко. У нещодавньому ролику в інстаграмі співачка опублікувала закулісне відео з репетиції, де вона вдягнула свої фірмові рожеві чоботи до стегна і крихітне боді в тон, яке виділило її струнку талію.


В іншій частині відео вона продемонструвала інше вбрання блискучу мініспідницю темно-синього кольору в поєднанні з чорною сорочкою з довгими рукавами, яка облягала фігуру й була заправлена всередину.


Завершили образ білі чоботи до стегна, що підкреслили її довгі стрункі ноги. Однак шанувальники швидко заполонили коментарі, зазначаючи, який крихітний вигляд вона має.
«Ти занадто худа зараз», сказав один фанат. Інший користувач написав: «Ого, яка вона зараз худа. Можливо, занадто худа, але поки вона здорова». «Вона така крихітна зараз, ой», написав іще один.

 


Один шанувальник став на її захист і сказав: «Чому люди зациклюються на тому, яка вона крихітна, якщо вона завжди була крихітною?». Однак люди все ж відзначили, наскільки драматичною була її трансформація під час схуднення. Один користувач відповів: «Ні, вона не була такою, вона просто була такою товстою, це сумно і нездорово, особливо виступати і не їсти».


Інші шанувальники підтримали її і прокоментували: «Вона фантастична!!! Їй личить, що вона має такий молодий вигляд, як у колишні часи». Один шанувальник порадив їй ігнорувати ненависників і сказав: «Ви маєте приголомшливий вигляд, Крістіно, продовжуйте в тому ж дусі».


Шанувальники вже декілька місяців ставлять під сумнів її 40-кілограмову втрату ваги, дивуючись, як їй вдалося скинути стільки за такий короткий час, особливо враховуючи її попередні розміри.


43-річна співачка ніколи не розповідала про своє схуднення, але її соціальні мережі вказують, що шанувальники прагнуть дізнатися, як вона досягла такої трансформації.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter