Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістіна Агілера показалася в образі Мерилін Монро в інстаграмі

Факти

Степан ПАВЛІВ
20 жовтня 08:57
308
Джерело: Газета "Життєві історії"

Крістіна Агілера і відгуки шанувальників

Крістіна Агілера показалася в образі Мерилін Монро в інстаграмі
Зіркове перевтілення співачки

Життєві історії

 

 

Співачка Агілера сяяла в інкрустованій діамантами сукні з відкритими плечима та асиметричним декольте, що нагадувало стиль старого Голлівуду. Ансамбль доповнили об'ємна зачіска, пучкові вії та ягідний відтінок губ.

 

Її шанувальники були в захваті від побаченого, багато з них заповнили розділ коментарів в інстаграмі, щоб засипати її похвалами. «Справжня лялька». «Вона не постаріла ні на день з моменту свого дебюту».

 

Фізична трансформація Крістіни спричинила багато галасу в соціальних мережах. Швидкий погляд на розділ її коментарів показує, що шанувальники припускають: вона або використовує Ozempic, або зробила підтяжку обличчя, щоб досягти молодого вигляду.

 

 

Ще в серпні виконавиця хіта Genie in a Bottle сказала виданню Glamour: «Коли ти підліток, у тебе зовсім інше тіло, ніж коли тобі 20,  розповідає вона. Я почала повніти, а тоді це було неприйнятно, бо всі казали: «О, вона товстішає». Потім люди з індустрії сказали мені: «Їм подобалося твоє тіло і те, якою ти була худорлявим підлітком».

 

Вона додала, що її мислення змінилося, і її більше не хвилює, що інші люди думають про неї: «Це має бути твоєю відповідальністю займати свій простір. Думки інших людей про мене мене не цікавлять».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter