Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістіна Агілера поділилася рідкісними кадрами з донькою Саммер

Люди

Богдана СВІТЕНКО
04 серпня 13:30
202
Джерело: Газета "Життєві історії"

Крістіна Агілера та її дочка

Крістіна Агілера поділилася рідкісними кадрами з донькою Саммер

Життєві історії

 

Американська попспівачка Крістіна Агілера поділилась у своїх соцмережах публікацією разом зі своєю дев'ятирічною донькою Саммер.

 

 

Крістіна та Саммер раділи разом. 43-річна співачка відразу після свого виступу, одягнена в концертний рожевий костюм. Окрім цього, вона позувала для фото разом зі своїм партнером Метью Ратлером та їхнім собакою. 

 

 

Також Крістіна скористалася нагодою та продемонструвала свою струнку статуру, оскільки за попередній рік вона схудла на 40 футів (приблизно 18 кг). Припускають, що Крістіна Агілера позбулась зайвої ваги завдяки використанню нашумілого медичного препарату. Раніше п’ятиразова володарка «Ґреммі» говорила, що «ненавидить бути надзвичайно худою». Сама зірка стверджує, що їй вдається тримати себе в гарній формі завдяки збалансованому й здоровому харчуванню та регулярним фізичним вправам. Зірка зазначила, що замість того, щоб обмежувати себе, вона намагається споживати більше корисних продуктів і менше солодких перекусів. Джерело In Touch Weekly (американський журнал) стверджує, що Агілера тренується від двох до п’яти разів на тиждень, а також любить йогу, бокс, силові та кардіотренування.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter