Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістен Стюарт зіграє головну роль у вампірському трилері

Люди

Степан СЕМКІВ
02 травня 21:35
214
Джерело: Газета "Життєві історії"

Крістен Стюарт у новому фільмі

Крістен Стюарт зіграє головну роль у вампірському трилері

Життєві історії

 

 

Крістен Стюарт і Оскар Айзек планують зіграти головні ролі у вампірському трилері «Плоть богів». Режисер фільму, Панос Косматос, найбільш відомий своїм галюцинаторним фільмом жахів «Менді» 2018 року.


За словами продюсерів, це історія про подружню пару, Рауля (Ісаак) і Алекс (Стюарт). Вони щовечора спускаються зі свого розкішного кондомініуму в хмарочосі та вирушають у електричне нічне царство Лос-Анджелеса 80-х років. Якось їхні шляхи перетинаються з таємничою і загадковою жінкою та її групою. Рауль і Алекс спокушаються сюрреалістичним світом гострих відчуттів і насильства.


«Як і сам Лос-Анджелес, «Плоть богів» населяє граничну сферу між фантазією та жахом», — сказав Косматос у заяві для медіа. Продюсери сподіваються розпочати знімання фільму влітку цього року.


Востаннє Стюарт знімалася в кримінальному трилері «Любов, брехня і кровопролиття» режисера Роуз Гласс, який вийшов на початку цього року.


Нагадаємо, що Крістен Стюарт — американська акторка, відома своїми ролями у кінофільмах: «Злови ту дитину», «Кімната паніки», «Затура», «У країні жінок», «Білосніжка та мисливець» і «Сутінки».

 

Особисте життя актриси. 
 2016 року Крістен зробила пропозицію своїй дівчині Аліші Каргайл. Вони зустрічались упродовж трьох років. Проте наприкінці року пара розійшлася.
У 2016—2018 рр. у Крістен був роман із топмоделлю Стеллою Максвелл, проте вони теж розлучились. 

2019 року ЗМІ поширювали чутки, нібито акторка планує зійтися з Максвелл. Проте Крістен Стюарт почала зустрічатись зі сценаристкою Ділан Меєр. У січні 2022 року Крістен Стюарт розповіла журналістам про свою наречену Ділан Меєр і їхні плани на весілля. 

 

Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter