Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістен Стюарт і Ділан Маєр зіграли в гольф у Лос-Анджелесі

Факти

31 січня
234

Щасливе подружжя

Крістен Стюарт і Ділан Маєр зіграли в гольф у Лос-Анджелесі

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Крістен Стюарт, американська акторка, яка отримала визнання завдякі своїй грі у кінофільмах: «Злови ту дитину», «Кімната паніки», «Затура», «У країні жінок», відпочивала з коханою. Відомо, що Крістен побралася зі сценаристкою Ділан Маєр після двох років стосунків. Будучи нащадком номінованого на «Оскар» сценариста Ніколаса Маєра, Ділан накопичила безліч професійних досягнень і в письменницькій, і в акторській діяльності.


Крістен одяглася в темно-синю куртку з коміром і підвернула джинси для виходу, а її наречена доповнила стриману атмосферу в білій футболці та зелених штанах-карго. Закохані є завзятими гравцями в гольф. Вони голосно сміялись і вигукували щось під час опановування чергових ударів по м’ячу.


Крістен Стюарт і Ділан Маєр уперше познайомилися на зніманні фільму 2013 року, а за багато років їхні шляхи знову перетнулися завдяки спільному другові, відтак зав’язався швидкий і пристрасний роман. «Того дня, коли я з нею познайомилася, все було так, ніби всі ставки зірвалися», — сказала Крістен під час виступу в «Шоу Говарда Стерна» в листопаді 2019 року.
Нагадаємо, Крістен раніше зустрічалася з моделлю Стеллою Максвелл і продюсеркою Алісією Каргайл.


Нещодавно Крістен узяла участь у кінофестивалі Sundance на прем'єрі свого майбутнього проєкту — романтичного трилера Love Lies Bleeding.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter