Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Еванс розповів про історію кохання із Альбою Баптіста

Факти

15 жовтня
272

Кріс Еванс розповів про історію кохання із Альбою Баптіста

ЗІРКИ

 

 

 

 

42-річна зірка «Месників» одружився із португальською 26-річною актрисою на початку вересня. Еванс і Баптіста одружилися на приватній церемонії в маєтку в Кейп-Коді 9 вересня. Після церемонії «вдома поставили великий намет і танцювальний майданчик», і музику можна було чути до пізньої ночі, повідомило тоді джерело PEOPLE.


Еванс і Альба мали дві церемонії одруження. Одна відбулася в Португалії, а інша — у приватному будинку в Кейп-Коді, штат Массачусетс. Кріс розповів, що Альба «справді серйозно ставиться до перших вражень, проте я - не дуже».


Хоча їх бачили удвох ще в січні 2022 року, Еванс і Баптіста тримали свої стосунки в таємниці. Лише в листопаді 2022 року джерело підтвердило PEOPLE, що вони зустрічалися «більше року». «Вони закохані, і Кріс ніколи не був таким щасливим. Його сім’я та друзі обожнюють її», – розповіло джерело.


Приблизно в той час найсексуальніший чоловік у світі за версією PEOPLE 2022 року також розповів PEOPLE про своє бажання створити сім’ю, але не згадав про Баптісту. Минулого місяця джерело підтвердило це бажання, повідомивши усім, що Еванс «дуже швидко став серйозним» після першої зустрічі з португальською актрисою в Європі. «Він постійно говорив, що упевнений в тому, що вона та сама».


Кріс вперше з'явився після весілля та показав свою обручку на NY Comic Con. «Ті з вас, хто одружений, знають які це клопоти підготовка до весілля», – сказав актор. «Зараз ми просто відпочиваємо, насолоджуємося життям і розмірковуємо».


Джерело: https://people.com/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter