Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Еванс отримає нагороду за свій внесок у суспільний добробут

Факти

Назар КОЛОДІЙ
04 липня 15:18
264
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кріс Еванс служить Америці й американцям

Кріс Еванс отримає нагороду за свій внесок у суспільний добробут

Життєві історії

 

 

Кріса Еванса, одну з найулюбленіших зірок Marvel Cinematic Universal, обрали для отримання нагороди "Дух служіння" разом з його партнерами Марком Кассеном і Джо Кіані. Попередніми роками цієї нагороди удостоювали такихак зірок, як колишній генеральний директор Amazon Джеффа Безоса, філантропа Лорена Пауелла Джобса, колишнього мера Нью-Йорка Майкла Блумберга, Даррена Вокера з Фонду Форда та колишню ведучу PBS NewsHour Джуді Вудрафф.


Нагороду "Дух служіння" присуджує організація "Партнерство за державну службу" і вручають під час церемонії нагородження медалями Семюеля Хеймана "За заслуги перед Америкою", яка відбудеться 11 вересня в Центрі Кеннеді у Вашингтоні, округ Колумбія. За словами організації, щорічний захід покликаний вшанувати "видатних кар'єрних федеральних службовців за їхні досягнення і внесок у суспільне благо", але нагорода "Дух служіння" є винятком, оскільки вона "визнає людей, що не належать до складу уряду, чия робота має вирішальне значення для досягнення мети кращого управління і сильнішої демократії".


Еванс та його партнери - режисер Кассен і технологічний підприємець Кіані - 2020 року заснували A Starting Point як платформу громадянської активності на основі відео. Її місія проста і найкраще описана самою групою: "Створити двопартійний канал комунікації та зв'язку між американцями та їхніми виборними посадовцями з метою формування більш поінформованого електорату".

 


Наприклад, за останній тиждень на сторінці A Starting Point в Instagram з'явилися новини про реакцію FEMA на екстремальну спеку, дебати про те, чи повинен Вашингтон, округ Колумбія, стати штатом, а також суперечливі рішення Верховного суду, такі як рішення у справі Chevron і надання президентам абсолютного імунітету від кримінального переслідування. A Starting Point зосереджує свою роботу на молоді старшого шкільного та студентського віку, щоб краще інформувати наступне покоління про те, як працює уряд, і заохочувати громадянську дискусію навколо ключових політичних питань і демократичного процесу.


У попередньому інтерв'ю журналу People Еванс пояснив своє бажання долучитися до цієї роботи тим, що хоче допомогти людям стати більш залученими до американської демократії. "Є багато речей, які ви можете робити як актор з вашим ім'ям, - сказав він. "Я міг би робити випивку - я нікого не відмовляю від цього, я люблю випивку, але не можна заперечувати, що я грав певного персонажа [Капітана Америку], і так сталося, що це збігається з частиною моєї натури з погляду того, що я політично заангажований і дбаю про добробут людей у цій країні".


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter