Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кортні Кокс пригадала найкращі моменти з Меттью Перрі в серіалі "Друзі"

Люди

15 листопада
271

Знаменитість вдячна акторові за кожну мить

Кортні Кокс пригадала найкращі моменти з Меттью Перрі в серіалі "Друзі"

ЗІРКИ

 

Кортні Кокс — американська акторка, відома роллю Моніки Геллер у ситкомі "Друзі", пригадала найкращі моменти із покійним Меттью Перрі, персонаж якого був її сценічним чоловіком. Про це повідомляє видання People.


"Я дуже вдячна за кожну мить, яку провела з тобою, Метті, і я сумую без тебе. Коли ви працюєте з кимось так близько, як я з Меттью, є тисячі моментів, якими я хотіла б поділитися. Поки що ось один із моїх улюблених", — написала вона на своїй інстаграм-сторінці.


У сцені, коли персонаж Росс Геллер (Девід Швіммер) заходить до Чендлера, який лежить у ліжку. Він емоційно розповідає, що того дня він одружується, але коли він виходить з кімнати, Моніка вистрибує з-під простирадла й запитує, чи знав Росс, що вона була там.

 

Скриншот із серіалу "Друзі"


"Варто розповісти трохи передісторії, Чендлер і Моніка повинні були влаштувати одну нічну інтригу в Лондоні. Проте через реакцію глядачів це стало початком їхньої історії кохання. У цій сцені, перш ніж ми почали крутитися, він прошепотів мені смішну фразу. Він часто робив такі речі. Він був веселим і добрим", — доповнила вона.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter