Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Розслідування смерті Меттью Перрі завершили

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
10 січня 11:47
556
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Визнано випадковою та спричиненою гострим впливом препарату кетамін

Розслідування смерті Меттью Перрі завершили

ШОУ-БІЗНЕС

 

Департамент поліції Лос-Анджелеса завершив розслідування смерті зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, який помер 28 жовтня 2023 року у віці 54 років через гострий вплив кетаміну. Про це повідомляє видання People. 


У звіті про розтин судмедексперт зазначив причини смерті — утоплення, ішемічна хвороба серця та ефект бупренорфіну (препарат, який використовують у разі розладів, пов’язаних зі вживанням опіоїдів). 


Аутопсія показала, що Меттью був "чистим протягом 19 місяців". Він проходив терапію кетаміном, причому його останнє лікування було лише "півтора тижня тому". Проте коронер зауважив, що "кетамін у його організмі під час смерті не міг походити від цієї інфузійної терапії, оскільки період напіврозпаду кетаміну становить три-чотири години або менше".

 


До смерті Перрі відкрито розповідав про свою боротьбу із наркотичною залежністю та депресією. У своїх мемуарах 2022 року "Друзі, коханки і велика халепа" він розповів про свій шлях до чистого розуму та про почуття гордості за те, що залишався чистим останніми роками.


Доповнимо, що в цих мемуарах актор писав про зірковий час у серіалі "Друзі".


"Це змінило моє життя з усіх боків. Я знімався у шоу, коли мені було 24 роки; шоу закінчилося, коли мені було 34. Це сформувало моє життя. І це був час мого життя", — розповідав він.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter