Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кортні Кардашьян і Тревіс Баркер нарешті вирішили об’єднатись

Факти

Назар КОЛОДІЙ
15 червня 10:59
94
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кортні Кардашьян та її коханий чоловік

Кортні Кардашьян і Тревіс Баркер нарешті вирішили об’єднатись

 

 

45-річна зірка реаліті-шоу Кортні Кардашьян та її чоловік, барабанщик Blink-182 Тревіс Баркер, нарешті об'єднують свої домогосподарства.


Кардашьян, яка має трьох дітей від колишнього чоловіка Скотта Дісіка, та Баркер, який має трьох дітей від колишньої дружини Шанни Моаклер, протягом деякого часу жили окремо.


Однак пара, яка одружилася в травні 2022 року, вирішила об'єднати свої сім'ї, щоб жити разом з новонародженим сином Роккі та іншими дітьми. "Ми з Тревісом дуже довго визначали, де нам доцільно жити разом, тому що дітям так комфортно у своїх місцях", - розповіла Кардашьян.

 


План полягає в тому, щоб переїхати до будинку Баркера, який розташований за квартал від будинку Кардашьян, а потім переробити її будинок, щоб усі могли жити разом. "Таке відчуття, що наразі ми придумали план", - сказала Кардашьян. "Ми переїдемо в його будинок, а потім переробимо мій будинок одночасно, щоб ми всі могли бути разом, жити разом під одним дахом з дитиною".


Кардашьян також показала мамі Кріс Дженнер барабанну установку Баркера, яка буде в тій самій кімнаті, де спатиме Роккі. "Він звикне до барабанів", - сказала вона.


Об'єднання домогосподарств - це великий крок для Кардашьян та Баркера, але вони здаються готовими до цього виклику. "Ми хочемо, щоб наші діти почувалися справді комфортно, - сказала Кардашьян. - Вони обоє жили у своїх домівках здебільшого все життя, і просто в кожного з них є свої кімнати".


Довідка. Кортні Кардашьян (англ. Kourtney Mary Kardashian) – відома американська телезірка, модель, бізнесвумен та світська левиця. Її найвідомішою роботою є участь у реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" (Keeping Up with the Kardashians), яке транслювали з 2007 року та яке зробило всю сім'ю Кардашьян відомою на весь світ.


Джерело: https://people.com/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter