Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Король Чарльз не хоче зустрічатися зі своїм молодшим сином

Факти

08 травня
579

Король Чарльз і суперечка в його сім'ї

Король Чарльз не хоче зустрічатися зі своїм молодшим сином

 

 

Учора король Чарльз двічі неприємно здивував свого молодшого сина. Минулої ночі Букінгемський палац оголосив, що наступного тижня принц Вільям, старший син короля, та його батько Чарльз відвідають спільну церемонію, де майбутній спадкоємець престолу отримає посаду головнокомандувача армійського авіаційного корпусу. Оголошення про те, що король передасть старшому синові свою роль, яку він обіймав протягом 31 року, надійшло лише за дві години після того, як він сказав, що занадто зайнятий, щоб побачити свого молодшого сина.


Герцог Сассекський прилетів до Лондона з Каліфорнії вчора, але через зайнятість короля він не міг зустрітися зі своїм батьком. Прессекретар Гаррі підтвердив, що, на жаль, парі неможливо зустрітися через велику зайнятість Його Величності. 


«Оскільки король Чарльз тільки нещодавно повернувся до виконання своїх обов'язків після лікування від раку, то в нього є дуже багато важливих справ і зовсім немає часу на зустріч із сином»,— стверджують у пресслужбі. Також існує припущення, що рішення короля не бачити свого молодшого сина суспільство сприйматиме як зневагу до нього. Проте пресслужба Гаррі спростовує ці заяви: «Звісно, герцог розуміє важливість справ свого батька та не вбачає в цій ситуації неповаги до нього, але все-таки сподівається побачити його незабаром».

 

Король Чарльз і Герцог Сассекський


Нагадаємо, що декілька років тому молодший син короля відмовився брати участь у королівському житті, саме через це посада головнокомандувача дісталася спадкоємцеві короля, а не його молодшому синові.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter