Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кулінарні рецепти

10 квітня
169

Кулінарні рецепти на конкурс

Конкурси

Ваш улюблений конкурс кулінарних рецептів!

 

Пропонуємо вам узяти участь у конкурсі. Для цього вам потрібно надсилати до редакції впродовж усього року рецепти домашніх чи родинних страв. Щоб ваші рецепти з’являлися в кожному номері на сторінках газети «ЖИТТЯ», пишіть нам частіше.  


Ваші кращі кулінарні рецепти будуть надруковані в народному тижневику «Життя», а також в журналі «Найкращі кулінарні рецепти» (передплатний індекс – 49026). 


Переможців визначатиме журі наприкінці року. А також редакція газети нагороджуватиме активних дописувачів заохочувальними подарунками. Активніше беріть участь у кулінарному конкурсі 2023 року і здобувайте перемогу! З нетерпінням очікуємо на ваші рецепти.


Переможцями 2023 року стануть п’ять найактивніших учасників конкурсу. Вони отримають ГРОШОВІ ВИНАГОРОДИ

Просимо вас розбірливо та докладно вказувати складники й описувати спосіб приготування страв, чітко подавати одиниці вимірювання інгредієнтів. А також зазначайте правильно свою адресу (поштовий індекс обов’язково), прізвище та ім’я і мобільний телефон.


Адреса для листів: газета «Життя», кулінарний конкурс, п/с 1623, м. Львів, 79016. Або пишіть на електронну: oksnagorna@gmail.com

 

 

 

Автор: Оксана Нагорна

Газети "Дуже смачно" і "Життя"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter